ShenZhen JWY Electronic Co.,Ltd

Co. ηλεκτρονικής ShenZhen CNJWY, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Νέα

Η αιτία του ποιοτικού προβλήματος του χρυσού πιάτου του συνδετήρα

Κίνα ShenZhen JWY Electronic Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα ShenZhen JWY Electronic Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα τους είναι συμπαθητικά με τις κόσμιες τιμές. Και επίσης η δυνατότητα ανεφοδιασμού τους είναι καταπληκτική, το οποίο είναι σε θέση να καταστήσει τη χρονική ανοχή τόσο εντυπωσιακή.

—— Mr.Formosa

Ποικίλα προϊόντα με υψηλό - η ποιότητα και οι καταπληκτικές τιμές, και επίσης η γρήγορη απάντηση με όλες τις ενέργειες είναι οι υπηρεσίες τι είναι κάνοντας:) πηγαίνοντας τύποι συντηρήσεων!

—— Mr.Rajiv

Η ιδιαίτερη προσαρμοσμένη υπηρεσία είναι τι με οδηγεί για να αγοράσει από τους. Τύποι ευχαριστιών, θα κάναμε περισσότερες επιχειρήσεις στο ερχόμενο μέλλον στα σίγουρα.

—— Mr.Michael

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η αιτία του ποιοτικού προβλήματος του χρυσού πιάτου του συνδετήρα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η αιτία του ποιοτικού προβλήματος του χρυσού πιάτου του συνδετήρα

Το χρώμα του χρυσού στρώματος του συνδετήρα είναι ασυμβίβαστο με το χρώμα του κανονικού χρυσού στρώματος, ή το χρώμα του χρυσού στρώματος των διαφορετικών μερών στο ίδιο ενισχυτικό προϊόν είναι διαφορετικό. Οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα είναι οι ακόλουθοι:

1. Επίχρυση επίδραση ακαθαρσιών υλικών όταν έχουν επιπτώσεις σύντομα τα ενώνοντας χημικά υλικά λύσης στις ακαθαρσίες από το υγρό χρυσής επένδυσης μετά από την ανοχή στο χρώμα του χρυσού στρώματος και τη φωτεινότητα. Εάν είναι ένα σκοτεινό στρώμα των οργανικών ακαθαρσιών έχετε επιπτώσεις στα μετρητά και το φαινόμενο του λουλουδιού τρίχας, εξέταση δειγμάτων αυλακώσεων του Richard, και η σκοτεινή θέση λουλουδιών τρίχας δεν καθορίζεται. Εάν η πυκνότητα ρεύματος της παρέμβασης ακαθαρσιών μετάλλων μπορεί να προκαλέσει τη στενή σειρά, τα πειράματα γουρνών του Richard παρουσιάζουν ότι η πυκνότητα ρεύματος των δειγμάτων είναι επένδυση χαμηλών σημείων επένδυσης υψηλών σημείων χαμηλών σημείων μη φωτεινή ή μη φωτεινή. Απεικονίζεται στα κομμάτια επένδυσης του επιστρώματος κόκκινου ή ακόμα και υ, ο προφανέστερος η αλλαγή χρώματος της τρύπας.
2. Η πυκνότητα ρεύματος χρυσής επένδυσης οφείλεται πάρα πολύ υψηλός στο λάθος υπολογισμού της συνολικής έκτασης των μερών της δεξαμενής επένδυσης, η αξία της είναι μεγαλύτερη από την πραγματική επιφάνεια, έτσι ώστε η τρέχουσα ροή χρυσής επένδυσης είναι πάρα πολύ μεγάλη, ή η δόνηση του εύρους ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης είναι πάρα πολύ μικρή, έτσι ώστε σύνολο ή μέρος της χρυσής επένδυσης στο τραχύ, ορατό χρυσό κόκκινο στρώματος κρυστάλλου δεξαμενών.
3. Η λύση χρυσής επένδυσης που γερνά το χρόνο χρήσης λύσης χρυσής επένδυσης είναι πάρα πολύ μακροχρόνια, η υπερβολική συσσώρευση των ακαθαρσιών στη λύση επένδυσης θα προκαλέσει αναπόφευκτα το ανώμαλο χρυσό χρώμα στρώματος.
4. Η σκληρή αλλαγή περιεκτικότητας σε κράματα χρυσής επένδυσης προκειμένου να βελτιωθεί ο βαθμός σκληρότητας και αντοχής των συνδετήρων, συνδετήρες επίχρυσοι γενικά υιοθετεί τη σκληρή διαδικασία χρυσής επένδυσης. Χρησιμοποιήστε περισσότερων τους χρυσό κράμα κοβαλτίου και κράμα νικελίου του χρυσού. Όταν το περιεχόμενο του κοβαλτίου και το νικέλιο στη λύση αλλάζουν μπορούν να προκαλέσουν την αλλαγή χρώματος χρυσής επένδυσης. Εάν η περιεκτικότητα σε κοβάλτιο στη λύση επένδυσης είναι πάρα πολύ υψηλή το χρυσό στρώμα μπορεί να κλίνει το κόκκινο χρώμα Εάν η περιεκτικότητα σε νικέλιο στο λουτρό είναι πάρα πολύ υψηλή το χρώμα μετάλλων θα γίνει ελαφρύτερο Εάν η αλλαγή στο λουτρό είναι πάρα πολύ μεγάλη και τα διαφορετικά μέρη των ίδιων ενισχυτικών προϊόντων δεν είναι επίχρυσα στην ίδια δεξαμενή, η ίδια batch προϊόντων θα παρασχεθεί στο χρήστη που το χρυσό χρώμα στρώματος δεν είναι το ίδιο φαινόμενο.
5. Μετά από τη χρυσή επένδυση η διαδικασία ολοκληρώνεται για την καρφίτσα ενθέτων ή το γρύλο του χρυσού συνδετήρα όταν φθάνει το πάχος της εξωτερικής επιφάνειας του μέρους επένδυσης ή υπερβαίνει στο διευκρινισμένο πάχος, το επίστρωμα της εσωτερικής τρύπας της τρύπας ή του γρύλου καλωδίων συγκόλλησης είναι πολύ λεπτό ή ακόμα και χωρίς το χρυσό στρώμα.
6. Τα επίχρυσα μέρη επένδυσης για να παρεμβάλουν το ένα το άλλο προκειμένου να εξασφαλιστεί ο γρύλος συνδετήρων στο γρύλο έχουν μια ορισμένη ελαστικότητα, όταν χρησιμοποιείται το βούλωμα στο σχέδιο προϊόντων στα περισσότερα είδη γρύλου έχει είναι ένα διασπασμένο αυλάκι στο στοματικό σχέδιο. Στο στάδιο της ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης του γίνονταυ μέρους κομματιών επένδυσης ομοιόμορφα του γρύλου στο άνοιγμα το ένα το άλλο μαζί με το ηλεκτρικό προστατευτικό κάλυμμα μερών μεταξύ τους που προκαλεί την επένδυση τρυπών σκληρή.
Στο σχέδιο μερικών ειδών συνδετήρων, η εξωτερική διάμετρος της ράβδου καρφιτσών είναι ελαφρώς μικρότερη από το άνοιγμα της τρύπας καλωδίων συγκόλλησης. Στη μέση της διαδικασίας ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, μέρος της ράβδου καρφιτσών θα είναι συνδεδεμένο κεφάλι στην ουρά, με συνέπεια καμία χρυσή επένδυση στην τρύπα καλωδίων συγκόλλησης (δείτε τον αριθμό).
Η συγκέντρωση είναι μεγαλύτερη από 8. Τα τυφλά μέρη τρυπών που καλύπτουν τη βαθιά δυνατότητα επένδυσης διαδικασίας λόγω του κατώτατου σημείου του αυλακιού της υποδοχής από το κατώτατο σημείο της τρύπας και μιας απόστασης, η απόσταση διαμόρφωσαν αντικειμενικά τις τυφλές τρύπες. Επίσης, η καρφίτσα και η γραμμή συγκόλλησης υποδοχών έχουν επίσης μια τέτοια τυφλή τρύπα στην τρύπα, πρόκειται να παράσχει τον καθοδηγώντας ρόλο της συγκόλλησης καλωδίων. Όταν αυτοί μικρότερο άνοιγμα τρυπών (συχνά λιγότερο από 1 χιλ. ή λιγότερο από 0,5 χιλ.) και τυφλή συγκέντρωση τρυπών υπερβαίνουν η λύση επένδυσης ανοιγμάτων είναι πολύ δύσκολο να ρεστεί στην τρύπα, ρέει στην τρύπα της λύσης επένδυσης και είναι δύσκολο να ρεστεί, έτσι η τρύπα του χρυσού στρώματος είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί την ποιότητα.
9. Η επίχρυση περιοχή ανόδων είναι πάρα πολύ μικρή όταν ο συνδετήρας είναι μικρός όγκος είναι σχετικά ενιαία κομμάτια επένδυσης αυλακώσεων της συνολικής επιφάνειας είναι μεγαλύτερος, σε μια τέτοια μικρή οπή καρφίτσας εάν ενιαία αυλάκωση όταν καλυμμένος σε περισσότεροι. Η αρχική περιοχή ανόδων δεν είναι αρκετή. Ειδικά όταν η καθαρή χρήση τιτανίου λευκόχρυσου του χρόνου είναι πάρα πολύ μακροχρόνια πάρα πολλή απώλεια ανόδου λευκόχρυσου θα μειώσει την αποτελεσματική περιοχή, αυτό έχει επιπτώσεις στην επιχρυσωμένη βαθιά δυνατότητα επένδυσης, μια τρύπα θα καλυφθεί.
10. Η διαφορά προσκόλλησης επιστρώματος μετά από την επένδυση για να ελέγξει την προσκόλληση επιστρώματος του συνδετήρα αντιμετώπισε μερικές φορές μέρος του μετώπου ακρών βελόνων στην κάμψη ή τα μέρη οπών καρφίτσας της τρύπας συγκόλλησης στην εξομάλυνση του φαινομένου αποφλοίωσης επιστρώματος, μερικές φορές στην υψηλής θερμοκρασίας (2000 ώρες) δοκιμή ανίχνευσης διαπίστωσαν ότι το χρυσό στρώμα έχει το πολύ μικρό φαινόμενο φυσαλίδων.
11 πριν από την επεξεργασία επένδυσης δεν είναι πλήρη για τα μικρά μέρη οπών καρφίτσας εάν η ακολουθία κατεργασίας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αμέσως το υπερηχητικό καθαρίζοντας πετρέλαιο τριχλωροαιθυλενίου, κατόπιν η ακόλουθη συμβατική προεπεξεργασία είναι δύσκολο να στεγνωθεί το πετρέλαιο τρυπών, έτσι η προσκόλληση επιστρώματος τρυπών θα μειωθεί πολύ.
12. Η μήτρα προτού να μην είσαι η ενεργοποίηση επίστρωσης εντελώς στην υλική εκτενή χρήση υποστρωμάτων συνδετήρων των διάφορων τύπων κραμάτων χαλκού, το κράμα χαλκού των μετάλλων ιχνών σιδήρου όπως το βηρύλλιο μόλυβδος-κασσίτερου, γενικά, αυτό είναι δύσκολο να καθεί την ενεργοποίησή της στην ενεργοποίηση του ρευστού, εάν δεν υιοθετούμε την αντίστοιχη όξινη ενεργοποίηση, όταν συνδύασε η επένδυση, αυτά τα μεταλλικά οξείδια με το επίστρωμα με πολύ σκληρά, έτσι δημιούργησε ένα επίστρωμα του υψηλής θερμοκρασίας φαινομένου αφρίσματος.
13. Η συγκέντρωση λύσης είναι χαμηλή στη χρήση της όξινης επένδυσης νικελίου αμμωνίας, λύση επένδυσης νικελίου όταν η περιεκτικότητα σε νικέλιο είναι χαμηλότερη από τη σειρά διαδικασίας, το μικρό κομμάτι οπών καρφίτσας μέσα στην τρύπα της ποιότητας επιστρώματος θα επηρεαστεί. Εάν είναι χρυσό το περιεχόμενο στο στάδιο της λύσης επένδυσης είναι πάρα πολύ χαμηλό, έτσι όταν δεν μπόρεσε καλυμμένη η χρυσός τρύπα χρυσή επένδυση, όταν εισαγμένος με την παχιά λύση χρυσής επένδυσης, η επίστρωση του στρώματος νικελίου επένδυσης μετάλλων τρυπών στρώματος έχει την παθητικότητα τρυπών κατά συνέπεια, η τρύπα του χρυσού δεσμευτικού χαρακτήρα στρώματος είναι φτωχή.
14. Μακροχρόνια και λεπτή μορφή όταν δεν μείωσε η επένδυση καρφιτσών την πυκνότητα ρεύματος στην επίστρωση της λεπτής καρφίτσας μορφής, εάν συχνά η μακρινή πυκνότητα ρεύματος χρήσης της ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, ακριβείς τομείς του επιστρώματος θα είναι παχύτερη από το φραγμό βελόνων στην πολλή, κάτω από μια ενίσχυση - γυαλί να παρατηρήσει needlepoint μερικές φορές την επικεφαλής μορφή αντιστοιχιών ντενιέ. (δείτε το σχήμα 3) της ταινίας του acus βουλωμάτων κεφαλιών και λαιμών στην κορυφή του μεταγενέστερου μέρους της επιθεώρησης χρυσής επένδυσης ο δεσμευτικός χαρακτήρας δεν είναι κατάλληλος. Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται συχνά κατά τη διάρκεια της δόνησης επίχρυσης.
15. Όταν ο επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση συνδετήρας δόνησης χρησιμοποιείται, εάν η συχνότητα δόνησης δεν ρυθμίζεται σωστά κατά τη διάρκεια της επένδυσης νικελίου, τα μέρη επένδυσης κτυπούν πάρα πολύ γρήγορα, εύκολος να ανοίξει σε ένα διπλό στρώμα του νικελίου ασκεί μεγάλη επίδραση στην προσκόλληση του επιστρώματος.

Χρόνος μπαρ : 2019-09-20 10:09:02 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen JWY Electronic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Steven Luo

Τηλ.:: 8618688756107

Φαξ: 86-755-29161263

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Συνδετήρας επιγραφών κιβωτίων

Διπλός υπόλοιπος κόσμος 10 συνδετήρας επιγραφών καρφιτσών, αρσενικό καλώδιο PCB καρφιτσών για να επιβιβαστεί στους συνδετήρες

DIP10 αντίσταση 20 MΩ ανώτατη τρέχουσα εκτίμηση 1.0AMP επαφών συνδετήρων επιγραφών κιβωτίων καρφιτσών

πίνακας πισσών 2.54mm στους συνδετήρες καλωδίων, αρσενικός πίνακας καρφιτσών στο συνδετήρα καλωδίων

Ευθύς πίνακας στο συνδετήρα 1.27mm πίσσα 34 επιγραφών κιβωτίων καλωδίων χρυσή λάμψη καρφιτσών

Εισόδου-εξόδου συνδετήρες
καλώδιο PCB για να επιβιβαστεί στους συνδετήρες

2.54mm καλώδιο 10 τρόπων PCB ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ για να επιβιβαστεί στους συνδετήρες κατ' ευθείαν μέσω της τρύπας

2 * 20 καρφώνουν το καλώδιο PCB για να επιβιβαστούν στους συνδετήρες με το σύρτη επιγραφή συστημάτων εκτίναξης 1,27 χιλ.

Μαύρο καλώδιο PCB για να επιβιβαστεί συνδετήρων στη χρυσή αντίσταση μόνωσης λάμψης 1000MΩ ελάχιστη:

Σωστή γωνία 26 καλώδιο PCB καρφιτσών για να επιβιβαστεί στο μαύρο χρώμα επιγραφών συστημάτων εκτίναξης συνδετήρων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Αρσενικός συνδετήρας επιγραφών καρφιτσών προμηθευτής. © 2018 - 2023 pinheaderconnector.com. All Rights Reserved.